Wheelgranny's Kaarsen

Voor elk bijzonder moment in je leven!

Wheelgranny's Kaarsen

 Algemeen

Kaarsen 'voor elk bijzonder moment van je leven', zoals van geboortekaartjes, huwelijksaankondigingen, foto's, (herinnerings)teksten en eventueel combinaties daarvan, worden ontvangen als een bijzonder cadeau! Het is en blijft een mooie herinnering aan dat ene, bijzondere moment.

Een kaars naar een ontwerp van jezelf, behoort eveneens tot de mogelijkheden!


Kunstwerken van Jan de Kok

Engel Jan de Kok

Sinds 17-10-2018 kan ik kaarsen maken met een afbeelding van kunstenaar Jan de Kok er op! Het gaat om afbeeldingen van zijn werk en in dit geval Engelen en Religieus/Spiritueel. Ik ben heel blij met zijn toestemming om dit te mogen aanbieden. Klik op de afbeelding hiernaast om meer van zijn werk te bekijken op zijn eigen website. 
De afbeeldingen die ik op kaarsen mag maken, staan op mijn pagina echte Jan de Kok! 


Werkwijze 

Als ik een opdracht van je heb ontvangen en de daarvoor benodigde foto's, teksten, kaartjes enz., dan krijg je van mij een email met 3 tot 6 ontwerpen, afhankelijk van het onderwerp! Op dat moment kies je een ontwerp uit of soms een combi daarvan en laat je mij dat weten. Ook kies je een formaat van kaars uit, die hieronder staan aangegeven. Daarmee is het digitaal ontwerpen van de kaars gereed.

Zodra ik het keuzeontwerp van je weet, kan ik aan het handgemaakte proces beginnen en ik lever dan in principe binnen 5 tot 7 werkdagen. Mocht het om een overlijden gaan en de kaars is eerder nodig, kan ik een ander droogproces toepassen, waardoor de kaars, in overleg met jou, er nog op tijd kan zijn.

Rondom het ontwerp dat ik op de kaars komt te staan, maak ik nog een sierrand: van vloeibare was of paarlemoer of stras steentjes. Ik stuur je ook een of twee foto's als de kaars aan het drogen is, zodat je het definitieve product kan zien.

Let op: "Doe de kaarsen nooit met nat of een vochtig doekje af, maar houdt ze  stofvrij met een plumeau"!

Ophalen of verzenden 

Uiteraard mag je de kaars komen ophalen, zodat er geen verzendkosten meer bijkomen. Mocht je te ver weg wonen, kan de kaars heel goed verpakt worden verzonden, maar die kosten zijn dan extra voor jou.

Prijzen

Ik probeer de prijzen zo laag mogelijk te houden, omdat het om een hobby gaat! Hoe te betalen, spreken we af in de e-mail die ik je stuur als de kaars te drogen staat. Zodra dan het geld bij mij binnen is en de kaars genoeg gedroogd is, kan deze worden opgehaald of worden verstuurd naar het door jou opgegeven adres. Hieronder zie je de prijzen van de diverse kaarsen. Aangezien kleinste kaarsen niet allemaal even groot zijn, variëren de centimeters! Ik gebruik meestal dezelfde stompkaarsen van stearine, maar nu heb ik ook een Gouda stompkaars van echte was en een katoenen lont: deze branden langer en walmen helemaal niet! Voor 1 euro meer, kun je die bestellen.

 

Grootte kaars

Doorsnee kaars

Prijs

9 t/m 11 cm gewone stompkaars

5 à 6 cm 

€   11,00

13 cm gewone stompkaars

6,8 cm

€   13,50

20 cm gewone stompkaars

7,8 cm

€   17,50 

25 cm gewone stompkaars

7,8 cm

€   25,00

19 cm Gouda kaars (meer branduren)

8,5 cm

€   20,00 

37,5 cm Gotische handgemaakte dompelkaars

7,5 cm

€   32,50

25 cm Gotische handgemaakte dompelkaars

7 cm

€   27,00

16 cm Gotische handgemaakte dompelkaars

6,5 cm

€   17,50

1 x 20 cm en 1 x 13 cm gewone kaars

6 t/m 8 cm

€   28,50 (set zoals bij geboortekaars)

1 x 20 cm en 2 x 13 cm gewone kaars

6 t/m 8 cm

€   37,50 (set zoals bij geboortekaars)

* Van de gotische handgemaakte dompelkaarsen en de gewone stompkaars van 25 cm heb ik maar enkele op voorraad, waardoor de levertijd soms langer kan zijn!

*De handgemaakte gotische dompelkaarsen

 * Spiegelplateau's waarop een kaars en een gedicht of tekst staan, hebben afwijkende prijzen en die vind je bij spiegelplateau